Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eladó telek Surányban.

Tehermentes ingatlan Surányban.

A telek 150 négyszögöles. Tégla ház kb.70 négyzetméter, hátul kis fészerrel, szerszámos épülettel, eredetileg nyári konyha volt.
Az épületben 2 nagy és két kis szoba, egy fedett veranda, kis fürdőszoba, WC és konyha van. A falak szárazak, stabilak. A tetőt tavaly előtt szigeteltük. Kémény van.
1962-ben vásároltuk az üres telket, nem volt tulajdonos váltás.

A Szentendrei szigeten Leányfaluval ( budai oldal) Felsőgöddel ( pesti oldal) egyvonalban található Surány.
A Visegrád felé menő M11-es úton a Tahitótfalunál lévő hídon lehet behajtani.
A pesti oldalról a horányi révnél komppal lehet megközelíteni.
Hétvégén busszal Újpest Városkaputól indul egy kb. egyórás közvetlen járat, hét közben Szentendrén át kell szállni, akkor Újpestről lehet busszal utazni, illetve HÉV-vel Szentendréig, és onnan busszal.
Komppal gyalogosan még a Lányfalun lévő révátkelőről lehet 15 perces sétával megközelíteni a telket.(Itt van egy termálvizes strand, Pócsmegyeren tóstrand, horgásztó telepített állománnyal.)

A sziget egyik legmagasabb pontján fekszik a telek, viharkár még nem érte. Itt található a víztorony. A két Duna-ág miatt a levegője kiváló.
A Sziget rendkívül békés, teniszezni, lovagolni, evezni, kerékpárutakon biciklizni érdemes. Villany, víz van. A házat kis felújítással lehet használni. A kertben a gesztenye, fenyő, akác fák több évtizedesek, a kertet az elmúlt két évben nem gondoztuk.

A szomszédok mérnökökből, újságíróból, nyugdíjasokból állnak. Többen kint laknak.

The house is situated in a calm and quiet place, with extremely fresh air. The parcel takes place in a natural reserve. There are a lot of kind of possibilities for outside entertainment in the neighbourhood, for example horse-riding, fishing, tennis, swimming and many excursion paths as it is a holiday resort.

 

 

Telefonszám:
06-30-596-5818

E-mail: vargaferenc11@gmail.com

Varga.ferenc@fppti.hu

 

 

Menüpontok